Telefon: +46(0)736 73 21 01
Skype: danielsatari
 

__hem__Kurser

Se en inspirerande film om kurserna.

Filmteknik - PRODUCERA FILM & VIDEO. 3+1 dagar

I kursen Filmteknik får du lära dig grunder och praktiska moment för att filma ex. green-screen, i studio, på location / inspelningsplats, för webb-TV, en och fler-kamera intervjuer.
Lär dig filma produkter och göra sk. packshots, filma och klippa musikvideo och live-event, producera och organisera en företagsfilm eller informationsfilm.


Vi går igenom användande av special effekter, filma som enmans-team samt även ett av de mest vitala momenten i all produktion; planering & budget.

Adobe After Effects

After Effects är ett datorprogram utvecklat av Adobe Systems för behandling av rörlig grafik och visuella effekter. Tekniken att genom digitala effekter kombinera rörliga bilder, ljud, stillbilder och datorgrafik kallas compositing.

Adobe Photoshop

After Effects är ett datorprogram utvecklat av Adobe Systems för behandling av rörlig grafik och visuella effekter. Tekniken att genom digitala effekter kombinera rörliga bilder, ljud, stillbilder och datorgrafik kallas compositing.

Final Cut Pro X

Final Cut X är ett professionellt redigerings program för Mac. Programmet är ett av många i den sk. Programmet stödjer många olika typer av media så som DSLR video, 4K, MP4 och en mängd olika Quicktime-baserade filmer.

Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Pro är en tidslinje-baserad videoredigering programvara. Det är en del av Adobe Creative Suite, som utvecklats av Adobe Systems. Premiere Pro stöder många videoredigeringskort och plug-ins för accelererad bearbetning, ytterligare filformat och video / ljudeffekter. Från och med CS5 stödjer Premiere 64-bitar för Mac och Windows, vilket gör det till en av de få plattformsoberoende icke-linjära redigeringssystem (NLEs).

Pages

Apples ordbehandlingsprogram Pages är så jag önskade Word vara för många år sedan. Dessa program är inte speciellt svåra att lära sig själv, då de är väldigt intuitiva. Men känner du att du behöver hjälp och en introduktion så är detta kursen för dig. Jag hjälper dig komma igång med programmet under en dag.

Keynote

Keynote är programmet för dig som tröttnat på irriterande stressblåsor och blodproppar från för mycket "Powerpointande". Använd din kreativitet till det den är till för, inte för att lösa problem. Ett av Apple's kraftfullaste program för multimedia presentationer.

Garage Band

Brukade du leka med lego som liten? Här är programmet som är lika enkelt att göra musik med som att sätta ihop plastklossar. Importera egna ljud, spela in virtuella och mickade instrument eller bygg musik med Apple's loopar.

Hitta din kurs

Välj här...
Filmteknik
After Effects
Photoshop
Premiere Pro
Pages
Keynote
GarageBand

Reservera din kurs

Skicka en förfrågan här om ett önskat datum för en kurs du känner du vill gå. Kolla din kalender, så kollar jag min. Passar inte datumet så hittar vi ett som ligger nära den dagen.