Keynote för Mac

Kursen

Då och Nu.

Du hälsas välkommen, du får en kaffe och en pärm med utskrifter från det du kommer bli presenterad inför och sätter dig i stolen framför en projektor. Sedan börjar två timmars lidande. Presentatören läser innantill genom att med ryggen vänd mot dig läsa från projektorduken från en Powerpoint presentation du sett hundra gånger tidigare.

Aldrig mer!

Idag, glänser du när du lämnar din egen föreläsning för du tog en helgkurs i Keynote i solen och lärde dig hur man lämnar över sin information på ett underhållande, snyggt och skarpt sätt på 2000-talet.

Du fick lära dig formatera bilder och text utifrån professionella mallar som verkligen studsar ut från skärmen. Du lärde dig hur du kunde skicka över presentationen till dina åskådares telefoner samtidigt som du håller föredraget så att de kan följa med och studera bilderna samtidigt som du avslappnat och självsäkert lägger fram bild för bild på duken bakom dig.

Du lärde dig under denna helg, att presentationer inte är krångligt och inte tar tid. Du varvade studier med sol och bad och den där tanken om att behöva genomlida skapandet av en Powerpoint släppte någonstans mellan stranden och den svalkande poolen vid hotellet. Du känner att du gjorde ett stabilt val i att lära dig Keynote och tackar dig själv med en avslappande massage på ett av hotellens SPA anläggningar.

Eller,
så slår du på din rostiga PC och hostar igång Powerpoint och lämnar över en medioker föreställning med pulverkaffe och laserpekare. Valet är ditt.
    P.S. - I denna vision regnar det även ute.

Förutsättningar:
Samtliga kurser bygger på egen teknik där man använder sitt system / laptop i kombination med egen kringutrustning (ex. tangentbord, pekdon/ritplatta, externa hårddiskar etc. )

Kursinnehåll
Keynote verktyg och gränssnitt
Programfönstret
Hjälpfunktionen
Skapa, Spara, Radera och hantera presentationer
Olika Visningslägen
Hantera diabilder
Ta med presentationen
Skriva ut
Arbetsflöde
Funktioner och effekter
Mallar
Integrera bilder, text och multimedia
Lägga till ljud och film
Placera ljud och bild
Justera inställningar för ljud och bild
Uppställning och typsättning
Teckenformat
Styckeformat
Återanvända format
Punkter och numrering
Linjalen
Färg och form
Infoga diagram
Redigera diagram
Formatera diagram
Visa bildspel
Spela bildspel
Tips och trix i bildspel
Konfigurera bildspel
Exportera till PDF, .ppt, QuickTime, HTML

  • KURSRESAN

  • Antal deltagare:Max 7st
  • Datum:Våren 2017
  • Förkunskaper:God datorvana
  • Plattform:Mac & Windows
  • Utrustning:Egen laptop / dator
Dela: