Vem står bakom kursresor.se?
Tjänsten och sidan kursresor.se är ett samarbete mellan Daniel Rundkvist Satari och Scanjdet Travel. Kurserna är utvecklade av Daniel Satari och resorna utförs av Scanjdet. Företaget Hue and Eye AB ligger som grund för samtliga utbildningar och filmproduktioner skapade och producerade av Daniel Satari.
Vem ansvarar för resorna?
Resorna bokas, administreras och hanteras av Scandjet Travel. Alla frågor kring resan till och från Sverige samt frågor kring transfer och boende administrearas och besvaras av Scandjet.
Övriga frågor kring utbildningen på plats, utrustning, lektionstimmar, schema och upplägg besvaras av Daniel Satari genom telefon, mail eller kontaktformulär som du hittar här.
Vem ansvarar för utbildningen?
Allt som har att göra med kursen och utbildningsmaterial administreras och besvaras av Daniel Satari genom telefon, mail eller kontaktformulär som du hittar här.
Du kan läsa mer om mig här.
Vad ska jag ta med mig för utrustning?
Du som elev jobbar på det system du är mest bekväm i. Vare sig PC eller Mac fungerar de program vi jobbar med på båda system och din lärare är bekväm med båda systemen. Det gör att du arbetar på egen laptop eller mindre dator som du tar med dig till utbildningen.

Du står själv för ev. kringutrustning som hårddiskar för filmmaterial, keyboard, mus/pekdon samt kablage.
Vad gäller kamera och videoutrustning så är du välkommen att ta med dig det oavsett vilken kurs du går. För Filmteknik kursen tillhandahålls en kamera för tester och föreläsning, men där är det bra om du tar med egen eller existerande utrsutning så du kan få hjälp med att bekanta dig vidare med den genom hjälp av läraren.

Samtliga programvaror laddas ner och installeras av kunden innan avresa. Viss support av programvara erbjuds på plats med reservation för ev. internetanslutnings restriktioner och ev. nedladdning av mjukvara. Programmen kräver en registrerad användare och betald licens. Adobe Photoshop, After Effects och Premiere Pro kan laddas ner och köpas via Adobes hemsida
Hur är utbildningen upplagd?
Mottot Först skola, Sen skola strävar vi efter att balansera. Därför börjar vi veckan med utbildning redan under andra dagen för att få så mycket ledig tid för sol och bad som möjligt i slutet av veckan.

Dag ett reser vi och installerar oss på hotell och destinationen. Dag två till fyra varvas med tre timmars utbildning följt av lunch och tid för bad och vila. Eftermiddagen fortsätter med ytterligare tre timmars lektion och föreläsning.

De sista två dagarna står vidöppna för utforskning av området och ö-landskapet Losinj med möjlighter till utflykter för ex. Delfiner, Örtagårds guidning, vandringar i bergen, SPA-behandlingar, träning eller så klart bara insupa sold och bad. Se filmer nedanför för mer inspiration vad gäller aktiviteter omkring Losinj.

Att göra på Losinj
Här kan du inspireras till olika möten och aktiviteter kring öarna. Se även Scandjets utbud för utflykter inför årets säsong. Utbud och tillgänglighet för utflykter varierar för varje säsong.

Inspirationsfilmer för Losinj

Finns det svenskt kaffe på hotellet?
Jag har lite svårt att lova att det faktiskt gör det.
Men jag däremot dela ett klassiskt klipp som plåster på såren.

"Gamla Kläder" - Sällskapsresan