DANIEL SATARI

INSPIRATÖR & FILMSKAPARE

Intention

Ur min egen förståelse av få saker gjorda kommer inte mycket nyttigt ur det vi gör om vi inte har en klar intention med det vi gör. Målet med online-kurser är att ge dig full uppmärksamhet och det fokus du behöver för att så snabbt som möjligt nå dig du vill - såvida jag kan hjälpa dig!

Du får mer av kursen och slipper resa runt för att komma till klassrummet. Och det är samma för mig. Jag är en mer fokuserad lärare när jag bara har en person att undervisa. På så sätt bör vi få ut det mesta vi kan av vår kurs tillsammans!

Motivationen

Den bakomliggande kraften och motivationen till mina kurser kommer från att jag under större delen av mitt liv utbildat och delat kunskap. Jag har producerat film och video sedan 2004 och samtidigt undervisat i ämnet. Jag tröttnade för länge sedan på stela klassrum med lärare-elev koncept i bänkrader och svarta tavlan.
Lärande, att lära ut och lära in, är en gemensam process. Jag lär mig av elever samtidigt som jag lär ut. Det finns ingen mening med att plugga, om man man inte direkt får använda kunskaperna. I min erfarenhet trillar de pluggade kunskaperna ut rätt snart och man får plugga om.
Därför erbjuder jag ett kreativt lärande med hands-on och meningfulla projekt från verkliga situation, som exempelvis från de produktioner jag utfört och kan relatera till. Att studera i en miljö där vi känner oss trygga skapar välmående och det ultimata förhållandet för att studera sitt intresse.

Lights
Camera
Action

Skills och Dagsform 2019

 • Regi
  %
 • Kamerateknik
  %
 • Redigering
  %
 • Manus
  %
 • VFX
  %
 • Självkritik :)
  %

ReferenserUniversal Music
Century Media Records
Nuclear Blast records
NSI - Kanada
MSB - Sverige
Statens Fastighetsverk
Konstfack
Film i Västernorrland.
BONG
Sandvik
Bygghemma.se
Teknikens Värld
Polisen Malmö
GP - Göteborg Posten
Scandjet Aviation Group
Croatia Yacht Club